Afvallen Breda

Elke dag opnieuw gaan mensen wereldwijd de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Dat valt lang niet altijd mee en het gewicht dat ze verliezen zit er vaak snel weer aan. En vaak nog wat meer zelfs. Met Afvallen Breda kun je écht afvallen. Duurzaam afvallen. Afvallen Breda heeft daar verschillende manieren voor, die met de Total Body is de meest revolutionaire.

Afvallen BredaAfvallen en een gezondere spiermassa

Een van de manieren om kilo’s te verliezen is te kiezen voor een behandeling met Total Body E.M.S. Dit medisch verantwoorde apparaat helpt om de spiermassa gezond en soepel te maken. Met tientallen verschillende simulatieprogramma’s kan heel gericht getraind worden en kunnen dus ook bepaalde lichaamsdelen heel gericht behandeld worden. Behalve dat je op deze wijze extra spiermassa kunt trainen, helpt het je nadrukkelijk ook bij afvallen.

Liefst negentig procent van de spiervezels worden aangesproken

e kunt een behandeling bij Afvallen Breda met het apparaat zien als een complete training, zonder dat jij je er zelf iets voor hoeft te doen. De op het lichaam aangebrachte elektroden geven een spanning af, die het lichaam – de spiervezels in het bijzonder- diep binnendringen. Met het apparaat kan liefst 90 procent van de spiervezels aangesproken worden tijdens een behandeling, ter vergelijking: topsporters halen vaak net 45 procent.

Heel snel uitstekende resultaten

Afvallen Breda kan samen met jou zo heel snel prima resultaten boeken. Vanwege het feit dat het apparaat medisch is goedgekeurd, is het veilig om op deze manier af te vallen. Behalve afvallen wordt het apparaat ook gebruikt door de collega’s van Pijnbestrijding Breda. Want het apparaat helpt bewezen ook chronische pijn te verlichten.

Andere manier van leven en een gezondere manier van eten

Behalve de behandelingen, zal Afvallen Breda je proberen een andere leefwijze eigen te maken en je te overtuigen van het nut van gezondere voeding. Wie structureel wil afvallen, zal een andere mindset moeten hebben en zal bepaalde gedragspatronen moeten zien te doorbreken. Veelal kun je door een gezondere leefstijl en door verantwoord te eten structureel kilo’s verliezen. Bovendien zal die andere manier van leven je energieker laten voelen. Dit in combinatie met het apparaat blijkt de ideale combinatie om gewicht te verliezen, Afvallen Breda biedt het je heel graag aan om eindelijk eens structureel van de overtollige kilo’s af te komen. Tenslotte, bewezen is dat het apparaat ook een facelift goed mogelijk maakt. Die behandeling biedt Afvallen Breda echter niet aan.