Catering Vlaardingen

Catering Vlaardingen

 

Ben je op zoek naar catering in Vlaardingen? Organiseer je binnenkort een evenement, een bruiloft of een feest? En heb je daar een professionele cateraar voor nodig? Zoek niet verder. Wij helpen je graag om van jouw evenement een daverend succes te maken.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende arrangementen. Zo bieden wij bijvoorbeeld warme en koude buffetten aan, maar ook uitgebreide diners met meerdere gangen. Of wat dacht je van verschillende soorten stamppotten, borrelgarnituur of belegde broodjes? Je kunt kiezen uit kant en klare arrangementen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor catering op maat, waarbij je zelf alles kunt samenstellen.

 

Wil je de catering laten plaatsvinden op je eigen locatie? We kunnen je namelijk ook helpen bij het uitzoeken van een geschikte locatie voor jouw evenement. Daarnaast kunnen we je ook helpen met tal van andere werkzaamheden, zoals het regelen van de dranken, het inhuren van personeel of bijvoorbeeld het huren van een tent.

 

Catering voor elk gewenst budget

 

Of je nu een groot feest wilt organiseren, of op zoek bent naar catering voor een intiem gezelschap, je bent bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons alles regelen wat je nodig hebt; van een partytent tot aan tafels en stoelen. Ook kunnen wij zorgen voor personeel, de tafel aankleding en alles wat daarbij komt kijken en natuurlijk zorgen wij ervoor dat na afloop van het feest alles weer netjes wordt achtergelaten.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles zelf te regelen en alleen de catering door ons te laten verzorgen.

 

De verschillende mogelijkheden

 

Wil je een borrel organiseren op kantoor? Wij bieden een heerlijk borrelgarnituur aan die bestaat uit bitterballen en ander warm borrelgarnituur, nootjes en zoutjes. Je kunt ook bij ons terecht voor koude en warme buffetten, als je bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren of een familiefeest. Afhankelijk van jouw beschikbare budget kun je deze naar wens laten samenstellen.

 

Wil je liever iets anders en origineels? Misschien zijn onze buitenlandse buffetten dan een goede keuze. Perfect voor feesten met een bepaald thema, zoals Mediterraans, Indonesisch of Italiaans. Je kunt ook kiezen voor een heerlijk tapas buffet. Wil je een gezellig uitje regelen met de dames van kantoor? Wat dacht je van een high tea met heerlijke broodjes en verschillende soorten gebakjes en chocolade? Alles is mogelijk.