Frietkraam op locatie

Geef jij een gaaf feest of organiseer jij als gemeente een evenement voor je inwoners? Dan kan het wellucht leuk zijn om een frietkraam op locatie te krijgen. Hiermee maak je niet alleen je feestgangers, maar ook je portemonnee blij! Een frietkraam op locatie hoeft namelijk helemaal niet veel te kosten. Het is dan natuurlijk als gemeente wel zo eerlijk om een frietkraam op locatie geen stageld te vragen.

Frietkraam op locatie

Waar komt deze frietkraam vandaan?

Er zijn honderden mobiele frietkramen in Nederland die allemaal als frietkraam op locatie kunnen dienen. Denk maar eens aan het aantal mobiele frietkramen dat overal altijd te vinden is. Bij festivals, feesten, kermissen, et cetera. Het is voor een frietkraam op locatie vaak makkelijk om zichzelf te vervoeren omdat ze een soort foodtruck zijn. Dit betekend dat zij een restaurantje op wielen zijn ,of meer een keuken op wielen, die overal heen kan. Het is

Waar moet ik als boeker op letten met een frietkraam op locatie?

Wanneer jij een frietkraam op locatie wilt gaan boeken is het belangrijk om te weten waar die locatie gaat zijn en waar op die locatie jij deze frietkraam op locatie wilt hebben. In je feest bijvoorbeeld midden in een bos, dan kan het zijn dat deze frietkraam op locatie daar niet gemakkelijk terecht kan komen. Je moet niet vergeten dat een frietkraam op locatie vaak vrij zwaar is vanwege alle nodige voorraad en keukenapparatuur. Daarom zakt een frietkraam op locatie gemakkelijk wel in het zand of de modder in een bos. Zorg er dus voor dat een frietkraam op locatie een geschikte plek krijgt op asfalt of op speciale rijplaten die hiervoor zijn gemaakt. Deze kun je vaak goedkoop huren bij de grotere bouwmateriaal verhuurders.

Sommige frietkramen hebben elektriciteit nodig om te functioneren en hebben dus geen eigen aggregaat bij zich. De meeste frietkramen op locatie hebben wel een aggregaat bij zich, maar je zult net ziet dat die frietkraam op locatie die jij geboekt hebt dit niet heeft. Dit zijn dus vragen die jij wil stellen bij een eerste contact, mits dit niet al op de website vernoemd wordt. Mocht het zo zijn dat zij een eigen aggregaat bij zich hebben zit de dieselprijs vaak al in de prijs meegenomen. Soms wordt deze echter nog bijgesteld tijdens de narekening.

Een frietkraam op locatie boeken

Wanneer jij een frietkraam op locatie wilt boeken kan dit vaak via de website van deze frietkraam op locatie of door ze te bellen. In elk geval is het handig om een offerte te vragen en om te zorgen dat je heel specifiek weet wat je kwijt gaat zijn en wat zij allemaal van je nodig hebben.