Fruit op het werk

In een wereld waarin we steeds bewuster proberen te leven en te werken, is fruit op het werk iets dat in dat kader een mooie eerste stap is, want ook werkgevers gaan meer en meer mee in bewuster leven, bewuster eten en bewuster drinken. Fruit past in dat plaatje en toont bovendien goed werkgeverschap. Bovendien hoeft het je als werkgever amper moeite te kosten om fruit op het werk aan te bieden. Het resultaat? Gezonder en gemotiveerder personeel en minder ziekteverzuim. En dat scheelt je weer in de portemonnee, je blijft immers ondernemer.

Vierduizend bedrijven

Wil je als bedrijf fruit aanbieden zonder dat je daar zelf elke dag achteraan moet, laat het dan gewoon elke dag op een vaste tijd bezorgen door een specialist op dit gebied. Als geen ander hebben zij kennis van fruit en weten ze je werknemers telkens weer te verassen op ongelooflijk lekkere en gezonde snacks. E zullen laten zien dat er meer is dan een appeltje en een banaan. Van die mogelijkheid maken tegenwoordig al bijna vierduizend bedrijven in Nederland gebruik. En bovendien heb je dan ook meteen een partner die je een fruitmand kunt laten bezorgen, mocht er een personeelslid ondanks fruit op het werk toch ziek raken, al is die kans straks met fruit op het werk natuurlijk aanzienlijk kleiner.

Kerngezond personeel

Toegegeven, je moet als werkgever investeren, al valt dit reuze mee. Je komt daarmee echter wel tegemoet aan je personeel en bovendien is bewezen dat het eten van fruit een positief effect heeft op de gezondheid van je werknemers. En kerngezond personeel functioneert beter dan ongezonder personeel. Bovendien laat je zo zien dat het algemeen welbevinden van je medewerkers je echt wat waard is. En ach, als er dan toch fruit op kantoor komt, dan pik je zelf natuurlijk ook een appeltje mee.

Fruit op werk

Verschillende aanbieders van fruit op kantoor

Er zijn verschillende aanbieders die voor dagelijks vers fruit op de werkvloer zorgen. Met die partijen kun je afspreken wanneer het fruit gebracht wordt, of er een speciale fruitplaats gecreëerd moet worden waar dagelijks vers fruit komt te liggen. Uiteraard kies je voor dat bedrijf dat gratis bezorgd en dat een afwisselend aanbod garandeert. Want elke dag dezelfde appel, ook dat gaat vervelen op den duur. Gezonde werknemers op de werkvloer die hechten aan vers fruit? Dat maak je als baas snel concreet. Sterker nog, als je vandaag nog belt, is het bij wijze van spreken morgen al geregeld.

Klik hier voor meer informatie