Verschillende soorten noten kopen

Noten blijft een heerlijke delicatesse, maar hierbij is het natuurlijk wel fijn om te weten welke noten er tegenwoordig op de markt zijn. Om hier een duidelijk antwoord op te geven zullen we hieronder een aantal noten uitlichten. Hierdoor krijg je een volledig beeld over de noten die beschikbaar zijn en kun je op basis van deze informatie kijken of er wat lekkers tussen zit. Mocht je naar aanleiding van dit artikel over noten nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte noten.

Amandelen

Als je puur kijkt naar de wereld van noten, dan is de amandel het meest gebruikt. Je ziet ook vaak dat deze noot voornamelijk wordt gebruikt in de patisseriewereld. De betreffende noten zitten vol met vezels en bevatten veel vitamine E. Dit is natuurlijk erg fijn, want door de vele vezels wordt de darm verwerking bevorderd en door de vitamines is jouw lichaam beter bestendig tegen bepaalde ziektes. Het is zeker aan te raden om voor deze noten te kiezen als je heerlijke cakejes wilt gaan bakken.

Hazelnoten

Wist je dat bijna alle hazelnoten die in Nederland te verkrijgen uit Turkije komen. Als je puur kijkt naar de wereldproductie zie je dat ruim 70% van de hazelnoten uit Turkije komt. Deze noten zie je wederom veel terugkomen in de patisserie wereld en daarnaast wordt het ook gebruikt voor diverse producten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hazelnoten chocolade of dergelijke producten.

Ongeacht welke noten, de meeste zijn gezond

Het maakt in principe niet uit welke noten je eet, want over het algemeen zijn noten erg gezond en dat is natuurlijk erg fijn. Noten hebben namelijk een positief effect op de hersenen en daarnaast is het ook goed voor de verwerking van de darmen. Ook zie je vaak dat noten vitamines bevatten en dat is heel fijn, want hierdoor krijg jij ook je dagelijkse dosis vitamines binnen.

Welke noten vind jij het lekkerst?

Mocht het zo zijn dat jij bepaalde noten echt lekker vindt, dan is het zeker aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om bovenstaande lijst van noten uit te breiden zodat de rest van de lezers ook weet welke noten ze kunnen kopen in de markt. Mocht je daarnaast nog vragen hebben omtrent noten, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Meer informatie over verschillende noten vind je door hier te klikken.